Over ons

Autohandel Uyttendaele Pieter snapt hoe vervelend het kan zijn om uw eigen voertuig of machinerie te verkopen. U zet een advertentie en ontvangt de ene telefoon na de andere. Vaak door mensen die voor een absurd bedrag uw voertuig of machine willen kopen. Ook potentiële kopers die niet komen opdagen op de afgesproken tijd is een vervelende zaak.

De vele tijd die hier in gaat zitten had u graag anders besteed. Autohandel Uyttendaele Pieter is inkoper van voertuigen, graafmachines en machinerie met ruim 10 jaar ervaring. Wij zijn geen tussenpersoon of bemiddelaar dus ook geen rompslomp met wachten tot er een koper is gevonden en geen verkooppremie die u nog moet afstaan. Gewoon direct uw voertuig of machine verkopen op een snelle en gemakkelijke manier!

Wij maken het
gemakkelijk voor u

U meldt gratis uw voertuig, caravan, machine of bedrijfsvoertuig gemakkelijk aan via onze website: autohandeluyttendaelepieter.be. Wij proberen u zo spoedig mogelijk, op basis van de informatie die u ons heeft gegeven, te contacteren. Bij akkoord regelen wij de rest voor u. Waardoor het verkopen van uw auto, caravan, machinerie of bedrijfswagens u weinig werk en kopzorgen bezorgt.